Triatlonska zveza Slovenije vas vabi, da se javite na razpis za dva tečaja za trenerja triatlona (Level 1 in Level 2), ki bosta s strani ITU organizirana v mesecu oktobru in v novembru v naši bližini.

Prijavo kandidatov opravi TZS s posredovanjem prednostne liste na ETU, število prostih mest pa je v njihovi domeni in v tem trenutku še ni znano.

Izbrani kandidati bodo deležni brezplačnega izobraževanja in opravljanja izpita. Tečaj ITU Level 1 bo potekal v Medulinu v začetku oktobra, ITU Level 2 pa v Puli konec novembra.

TZS prijave izbira za ITU Level 1 do 27.08.2017, za ITU Level 2 pa do 31.08.2017

Pogoji za prijavo na ITU Level 1 so: polnoletnost, končana najmanj 5. stopnja izobrazbe, aktivno pisno in ustno znanje tujega jezika angleščina, aktivna vključenost v triatlon in delo z mladimi, najmanj 3 leta tekmovalnih izkušenj v triatlonu, licenca TZS ali nastopi na tekmovanjih…

Pogoji za prijavo za ITU Level 2 so poleg pogojev za Level 1 tudi že opravljen tečaj ITU Level 1.

Vse zainteresirane kandidate, ki izpolnjujejo pogoje, vabimo, da pošljejo svojo prijavo in kratek športni življenjepis na elektronski naslov tomaz.lucovnik@triatlonslovenije.si, in sicer do postavljenih rokov.

Po tem terminu bo Programsko-strokovni svet pripravil prednostno listo, potrdil jo bo Upravni odbor TZS, nato pa bo lista poslana v končni izbor na ETU.