Na Triatlonski zvezi Slovenije z zanimanjem spremljamo razvoj dogodkov glede 70.30 Ironmana, ki bo letos jeseni premierno v Kopru. Vsem medijem v Sloveniji so poslali sporočilo za javnost, ki ga delno tudi povzemamo:

»Tekači, kolesarji in plavalci! Kaj pravite na izzivov polno progo skozi stara mestna jedra, slikovite vasice in naravo, polno čudovitih razgledov?

Ne zamudite prvega tekmovanja I FEEL SLOVENIA IRONMAN 70.3 Slovenian Istria na naši čudoviti obali. 23. septembra 2018 bodo ulice slovenski obalnih mest preplavili izzivalci in navdušenci IRONMAN. Postanite del tega edinstvenega zgodovinskega dogodka!

Plavalni izziv (1,9 km) se bo odvijal v Kopru, kjer bodo tekmovalci zaplavali v slani vodi Jadranskega morja. Prav poseben kolesarski izziv (90 km) bo triatlonce popeljal ne le skozi različne osupljive pokrajine pač pa celo skozi različne države, saj bodo tekmovalci prečkali državno mejo in nekaj časa kolesarili ob prelepi italijanski obali. Tekaški del (21 km) se bo znova začel v Kopru in nato nadaljeval po slikoviti obmorski poti do Izole in nazaj. Proga z resnično nepozabnimi razgledi!

Prijavite se že danes na www.ironman.com/slovenia70.3 in ne zamudite ugodnih cen za zgodnje prijave. Na naši spletni strani boste našli tudi posebno ponudbo nastanitev, ki smo jo pripravili v sodelovanju z agencijo Kompas d.d. Paketi so pripravljeni z mislijo na vse, kar tekmovalci potrebujejo za udobno bivanje in čim manj dodatnega stresa med izzivom IRONMAN.«

Vsa morebitna vprašanja jim lahko pošljete na slovenia70.3@ironman.com