Ljubljana, 15. maj 2017

Triatlonska Zveza Slovenije vse zainteresirane vabi na dvodnevni ITU seminar za sodnike, Level 1, ki bo 22.6. najprej v Velenju, nato pa 23.6. na Bledu.

Pogoji za vpis so starost 18 let, vodja programa pa sta Matjaž Zupan in Mitja Dečman, ter izbrani predavatelju ITU Development TO ekipe.

Sodniški seminar je brezplačen. Število mest je omejeno in v domeni ETU, saj gre za razpis na nivoju ETU, tudi financiran je z njihovo pomočjo. Na TZS svetujejo, da prijave oziroma interes sporočite čim prej, kandidate, ki bodo izbrani, pa bodo obvestili takoj, ko bo seznam dokončen.

Vse skupaj 16 – urni tečaj bo obsegal 16 ur predavanj in delavnic v Velenju. Praktični del izpita pa bo v obliki opravljenega sojenja na tekmi ETU Junior Bled. Predavanja in delavnice bodo v Camping Jezero Velenje, Cesta Simona Blatnika 27, 3320 Velenje (www.camp-jezero.si). Prijavo pošljite na e-mail: milos.petelin@triatlonslovenije.si  

Kandidati, ki želijo prenočiti, naj to navedejo  v prijavi.

Kandidati bodo po uspešno opravljenem tečaju pridobili naziv: ITU Level 1 TO – Tehnični delegat ITU 1. stopnje. Osnovni namen programa je usposobiti strokovne delavce na področju sodniške službe v panogi triatlon, za samostojno opravljanje sodniške službe na tekmah slovenskega pokala ter mednarodnih tekmovanjih.