Ljubljana, 30. januar 2017

Na Upravnem odboru TZS so potrdili koledar tekem TZS za sezono 2017.

Kot nam je povedal Tomaž Lučovnik, sekretar TZS, bo znova prisoten duatlonski in akvatlonski pokal (vsak vključuje tri tekme), ob že standardnem triatlonskem in Cici pokalu. Več informacij najdete na zavihku Koledar tekem 2017 in posameznih pokalnih razvrstitvah, ter na spletnih straneh klubov, ki tekmovanja organizirajo.

Razpise posameznih tekem bomo objavljali ločeno na spletni strani TZS, Facebook profilu in s pošiljanjem razpisov klubom TZS.

»V sezoni 2017 bosta organizirani tudi dve tekmi, ki ne spadata neposredno v koledar TZS, a si zagotovo zaslužita vašo pozornost. Izziva bosta najbolj všeč ljubiteljem nekoliko daljših, tudi ekstremnih preizkušenj,»

je prepričan Tomaž Lučovnik.

Prvo tekmovanje je Ocean Lava Paranzana, srednji triatlon, ki bo povezal Slovenijo in Hrvaško, na sporedu bo 23. 04. 2017.

Več informacij najdete na spodnjih povezavah:

link za prijavo: http://www.fatburn.si/event-registration/?ee=124

link na Facebook STRAN: https://www.facebook.com/OceanLavaParenzana/

link na Facebook DOGODEK: https://www.facebook.com/events/225201837929084/

V septembru pa bo prvič v Sloveniji organiziran AlpineMan Xtreme Triathlon dolgi triatlon v formatu, ki spominja na ekstremne triatlone tipa Swissman, Norseman, Celtman ipd. Tudi za to tekmovanje so prijave že odprte, več informacij pa prav tako na spodnji povezavi in razpisu organizatorja.

http://alpinemanxtri.com

https://www.facebook.com/alpinemanxtri/

https://www.instagram.com/alpinemanxtri/