Po odpovedi tekme NKBM triatlon Dooplek so se v iskanju novih tekmovalnih izzivov pogledi mnogih usmerili v prihajajoče vikende in koledar tekmovanj TZS. Po “prostem” vikendu, ki je pred nami, bo sledilo obdobje 4ih tekmovanj v treh vikendih.

Prvi na sporedu bo Triatlon Ankaran. V soboto, 26. maja, prirejata Triatlon klub Logatec in Svet 24 triatlon za slovenski pokal, odvijal se bo na MNZ plaži Debeli rtič v Ankaranu. Prijave so že odprte na spletni strani https://novice.svet24.si/sportni-svet, in sicer do četrtka, 24.5., do polnoči. Na triatlon v Ankaranu (cici akvatlon, super sprint in sprint triatlon) pa se lahko prijavite tudi na dan tekme.

Le dan kasneje, v nedeljo 27.05., bo na sporedu že tradicionalni akvatlon Rajhenburg, tudi tokrat kot državno prvenstvo, poleg tega pa bo to druga tekma Super pokala TZS. Po duatlonu Logatec torej druga priložnost za nabiranje super pokalnih točk.Vse dodatne informacije in povezavo do prijav najdete v priloženem razpisu in na portalu prijavim.se ali na spletni strani organizatorja, TK Krško.

RAZPIS DRŽAVNEGA PRVENSTVA V AKVATLONU 2018

Začetek junija bo zaznamoval Triatlon za pokal Istre, ki bo 02.06. postregel s prvim letošnjim triatlonskim tekmovanjem na standard razdalji. Tudi na to tekmo se že lahko prijavite, vse informacije pa najdete na spletni strani ŠD 3Šport..

Sklop 4ih tekem se bo zaključil 09.06., ko bo na sporedu Triatlon Kočevje 2018, prav tako že tradicionalna triatlonska prireditev v organizaciji TK Inles Riko Ribnica. Tekma v sprint triatlonu šteje kot državno prvenstvo, ob tem pa predstavlja tretjo izmed štirih tekem super pokala TZS. Razpis tekmovanja je priložen, prav tako pa ga najdete tudi na spletni strani organizatorja, TK Inles Riko RIbnica.

Razpis triatlon Kočevje 2018

Vsem tekmovalcem želimo odlično tekmovalno in seveda zabavno izkušnjo, organizatorjem pa množično udeležbo, prijazne vremenske razmere in varno izvedbo tekmovanja.