Konec meseca maja nas čakata dve tekmi TZS koledarja; Triatlon Ankaran v soboto 25.5.2019, dan kasneje v nedeljo 26.5.2019 pa DP Akvatlon Rajhenburg.

Triatlon klub Logatec in Media 24 vas vabita na triatlon v Ankaranu v soboto, 25.5.2019, na plaži Debeli rtič. Mlajši dečki in deklice se bodo preizkusili v cici akvatlonu, starejši pa bodo imeli možnost nastopa v super sprint triatlonu in sprint triatlonu. V sprint triatlonu bo tudi slovenski pokal, državno univerzitetno prvenstvo in Alpe Adria pokal.  Prijave so že odprte na spletni strani novice.svet24.si/sportni-svet in sicer do srede, 22.5., do polnoči, prijave pa bodo možne tudi na dan dogodka. Več informacij lahko najdete v priloženem Razpisu triatlon Ankaran 2019, na povezavi pa si lahko ogledate video z lanskega dogodka Triatlon Ankaran_Dobrodelni Ankaran.

Dan kasneje pa se lahko odpeljete na drug konec Slovenije v Brestanico, kjer bo TK Krško organiziral državno prvenstvo v akvatlonu Rajhenburg. Mlajši tekmovalci bodo pomerili moči v Cici akvatlonu, ostali pa v super sprint akvatlonu in sprint akvatlonu. Tekma šteje tudi za Multisport pokal in Super pokal. Prijave so že odprte in potekajo preko portala Prijavim.se/Akvatlon Rajhenburg. Več informacij o tekmovanju najdete v priloženem Razpisu DP akvatlon Rajhenburg 2019 ali na njihovi spletni strani https://triatlonkk.blogspot.com/.

Vabljeni k številčni udeležbi!